Gör som 2500 andra jägare

-registrera dig som leverantör!

För att bli leverantör och kunna leverera vilt till oss måste du registrera dig vi våran viltportal. När vi tagit emot din ansökan, godkänner någon av våra administratörer dig och du kan då ta dig till någon av våra depåer och leverera ditt vilt. När du har levererat ditt vilt till någon av våra depåer kan du följa leveransen under samtliga steg genom produktionen, enkelt via din telefon eller dator. Där kan du även få fram vikter och tidigare utbetalningar, snabbt och smidigt – precis som det ska vara!

”Jag har levererat mitt vilt till försäljning under flera år och är supernöjd. Det går snabbt och smidigt att checka in sitt vilt via deras viltportal. Fräscha lokaler, snabba utbetalningar och alltid ett trevligt bemötande”

– Robin, privat jägare

Gör som 2500 andra jägare

-registrera dig som leverantör!

Vi samarbetar redan idag med några av dom största gods & gårdarna runt om i landet, men är ständigt öppna för fler samarbetspartners.

Låter det som något för er? Kontakta oss gärna för ett möte.

”Jag har haft samarbete med Tvärskogs vilt i över 10 år, och det har varit ordning och reda från början. Väldigt bra och enkel kontakt vid hämtningar, tydliga avräkningar, ett pålitligt märksystem och därtill snabba insättningar på kontot.”

– Jörgen Lööv, Viltförvaltare Baroniet Adelswärd

Tvärskog

0480-341 07
info@tvarskogsvilt.se
Igersdela 103, 388 93 Ljungbyholm

Kälarne

070-370 84 33
info@tvarskogsvilt.se
Lövudden 135, 840 64 Kälarne

Left Menu Icon